Daisyluiten.nl maakt gebruik van cookies. De cookies zijn onder meer nodig voor een goede werking van het bestelproces in de webwinkel.

Op een fijne manier communiceren over gevoelens, gedachten, herinneringen en zorgen

Dat kan! Oók na pijnlijke
gebeurtenissen in het leven!

Daisy Luiten, creatief therapeut
gespecialiseerd in verliesverwerking
bij kinderen, jongeren en volwassenen.

In onze webwinkel

Therapeuten verwijslijst

Spelen J HWil je graag Alle Sterren Van
De Hemel spelen bij
een therapeut in de buurt? Zie de therapeuten verwijslijst.

Nieuwsbrief/interesse nieuwe tool

Meld je aan voor de nieuwsbrief van
Daisy Luiten en/of maak je interesse kenbaar in eventuele nieuwe themasets bij Ons Bestaan Op Een Bordje

captcha 

Alle Sterren Van De Hemel - spelen - stand (26-2-2019)

102 8631 StandHet lijkt al een tijdje stil rond Alle Sterren Van De Hemel. Tijd voor een berichtje! Vorige week stond ik op een stand op een congres van Context in België waar Robert Neimeyer spreker was. Er was veel interesse. Vaak krijg ik tijdens de lunch wat vragen over hoe ik het zou aanpakken met het spel in een bepaalde situatie. Ook krijg ik regelmatig mooie berichtjes terug in de wandelgangen, van collega therapeuten en hun ervaringen met het spel. Zo vertelde een collega hoeveel Alle Sterren Van De Hemel betekende voor een gezin waar een kind overleden was, het gezin liep helemaal vast. Pas toen zij Alle Sterren Van De Hemel in zette kwam er weer beweging in het gestagneerde rouwproces....
Vlak voor de krokusvakantie speelde ik Alle Sterren Van De Hemel samen met een collega met een groep jongeren die hun kameraad hadden verloren. Het blijft bijzonder om te zien hoe iedere jongere zo open deelt wat het verlies van hun vriend voor hem betekent. En vaak stopt het niet als het spel stopt. Ieder heeft zijn eigen vragen gekregen tijdens het spel, en na afloop zie ik vaak dat er wordt nagesproken hoe een ander dat ervaren heeft. Of gezinnen vertellen dat ze na afloop van de sessie nog heel lang bij de Mac hebben zitten doorpraten. :-)

Ik ben vooral dankbaar dat Alle Sterren Van De Hemel al zoveel steentjes heeft mogen bijdragen om levens die op zijn kop staan na het enorme pijnlijke verlies van een dierbare, langzaam weer op te bouwen.  

Workshops in 2018!

IMG_0002_Daisy_uitsnedeWil je met Alle Sterren Van De Hemel gaan werken? Volg de workshop, word geïnspireerd en ga er direct mee aan de slag!

Agenda & workshops >

Alle Sterren Van De Hemel

Spelbord NL WEB1Dit door Daisy Luiten ontwikkelde en succesvolle therapeutische bordspel is te koop in onze webwinkel.

 

Naar de webwinkel >