Daisyluiten.nl maakt gebruik van cookies. De cookies zijn onder meer nodig voor een goede werking van het bestelproces in de webwinkel.

In onze webwinkel

Therapeuten verwijslijst

Spelen J HWil je graag Alle Sterren Van
De Hemel spelen bij
een therapeut in de buurt? Zie de therapeuten verwijslijst.

Nieuwsbrief/interesse nieuwe tool

Meld je aan voor de nieuwsbrief van
Daisy Luiten en/of maak je interesse kenbaar in de nieuwe tools voor hulpverleners: Ons Bestaan Op Een Bordje (rond ingrijpende gebeurtenissen) en Weg Van Elkaar (rond scheiding)!

captcha 

Creatieve en Verdiepende workshop Alle Sterren Van De Hemel*

UK_workshop_St_N_2

Nieuw

Voor wie Alle Sterren Van De Hemel al kent en er verrassend meer uit wil halen.


Inhoud
In deze nieuwe workshop laat Daisy zien op welke manieren je Alle Sterren Van De Hemel nog meer kunt inzetten. Als Creatief Therapeut laat ze zien hoe je je kunt uiten middels beeldend werken. Een creatieve en verdiepende workshop. Achtergrondinformatie, praktijkvoorbeelden én zelf aan de slag. 
In deze workshop gaan we ervanuit dat je de basis van Alle Sterren Van De Hemel - hoe met het spel te werken - al kent.

Na afloop van deze dag:

  • Ken je verschillende creatieve manieren waarop je Alle Sterren Van De Hemel kunt gebruiken en weet je, met tips van Daisy, hoe je meer uit Alle Sterren Van De Hemel kunt halen.
  • Ervaar je dat je creatief werken als het ware een andere vorm van communiceren is, en daarmee een aanvulling kan zijn op de gewone gesprekken.
  • Kun je je eigen therapeutische werkvormen uitbreiden met verschillende creatieve vormen in combinatie met Alle Sterren Van De Hemel.

Informatie
Investering: € 165,- incl. BTW, koffie/thee e.d.
AANBIEDING: 2 workshops nu samen voor €295 (zie webshop indien beschikbaar)
Datum: nog niet bekend.
Locatie: Deventer (dit is voorlopig de vaste worshoplocatie van Daisy)
Tijd: 9.30-16.30u
*Geaccrediteerd door het SKB (o.a. voor NVPA-leden).

Inschrijven: Deelname geschiedt op volgorde van betaling: 

  • Indien je wilt deelnemen, ga naar onze webwinkel en bestel het artikel "Creatieve en Verdiepende workshop Alle Sterren Van De Hemel" óf als je gebruik wilt maken van de aanbieding, kies dan "Beide workshops Alle Sterren Van De Hemel AANBIEDING". 
  • Heb je recht op 20 euro korting? Lees hieronder verder. 
  • Je ontvangt de factuur na ontvangst van de betaling tezamen met de overige workshop gegevens.
  • Het maximum aantal deelnemers is momenteel 4. Vol = vol. Mocht er geen plek meer zijn, krijg je uiteraard je geld terug, dit hoor je z.s.m. 


€20 korting:
 Indien je Alle Sterren Van De Hemel hebt gekocht, bieden wij je een kortingscode. Hiermee krijg je €20 euro korting op de door ons georganiseerde 'Introductie Workshop Alle Sterren Van De Hemel' óf deze nieuwe 'Creatieve en verdiepende workshop Alle Sterren Van De Hemel' óf de 'Alle Sterren Van De Hemel Verdiepingstraining' in Nederland. Wil je de korting verzilveren, noem dan bij de opmerkingen het factuurnummer van het aangekochte spel en vul tijdens je bestelling de volgende kortingscode in: Workshopkorting24513! Als je het spel tegelijk met je workshopopgave aanschaft is de kortingscode voldoende.
Studentenkorting: Ben je in het bezit van een OV-jaarkaart informeer naar de mogelijkheden.

Het aantal plaatsen is beperkt dus zorg dat je er op tijd bij bent!

terug naar Agenda en Workshops 

Agenda 2019

Workshops

De onlangs gegeven workshops zijn weer met veel enthousiasme ontvangen! Leuk!
Momenteel werkt Daisy met kleine groepen, dus de ruimte is beperkt. Wil je verzekerd zijn van een plekje schrijf dan nu in!


April 2019

24-04  Introductie workshop Alle Sterren Van De Hemel - Gaat door, en er is nog plek! 


Kun je niet op bovenstaande workshopdata en heb je interesse, geef dit dan door en/of houd de nieuwsbrief in de gaten! Bij voldoende interesse kan wellicht een extra workshop gepland worden.