Daisyluiten.nl maakt gebruik van cookies. De cookies zijn onder meer nodig voor een goede werking van het bestelproces in de webwinkel.

In onze webwinkel

Therapeuten verwijslijst

Spelen J HWil je graag Alle Sterren Van
De Hemel spelen bij
een therapeut in de buurt? Zie de therapeuten verwijslijst.

Nieuwsbrief/interesse nieuwe tool

Meld je aan voor de nieuwsbrief van
Daisy Luiten en/of maak je interesse kenbaar in de nieuwe tools voor hulpverleners: Ons Bestaan Op Een Bordje (rond ingrijpende gebeurtenissen) en Weg Van Elkaar (rond scheiding)!

captcha 

Alle Sterren Van De Hemel spelen met het gezin, een groep of individueel

102_8608_spelen_D_G_HWil je graag het spel spelen onder begeleiding van Daisy? Dat kan! Daisy is in haar praktijk in Deventer beschikbaar en speelt het spel met zowel individuen, als met gezinnen of groepen. Neem contact op met Daisy voor meer informatie via het contactformulier of telefoon (0570-869113).

Therapeuten in jouw omgeving die het spel hebben
Wil je graag het spel onder begeleiding van een therapeut uit jouw omgeving spelen, raadpleeg dan onze therapeuten verwijslijst, of stuur ons een bericht via het contactformulier, dan kijken wij in ons verwijsbestand.

terug naar Agenda en Workshops 

Agenda 2019

Workshops

De onlangs gegeven workshops zijn weer met veel enthousiasme ontvangen! Leuk!
Momenteel werkt Daisy met kleine groepen, dus de ruimte is beperkt. Wil je verzekerd zijn van een plekje schrijf dan nu in!


April 2019

24-04  Introductie workshop Alle Sterren Van De Hemel - Gaat door, en er is nog plek! 


Kun je niet op bovenstaande workshopdata en heb je interesse, geef dit dan door en/of houd de nieuwsbrief in de gaten! Bij voldoende interesse kan wellicht een extra workshop gepland worden.