Daisyluiten.nl maakt gebruik van cookies. De cookies zijn onder meer nodig voor een goede werking van het bestelproces in de webwinkel.

In onze webwinkel

Therapeuten verwijslijst

Spelen J HWil je graag Alle Sterren Van
De Hemel spelen bij
een therapeut in de buurt? Zie de therapeuten verwijslijst.

Nieuwsbrief/interesse nieuwe tool

Meld je aan voor de nieuwsbrief van
Daisy Luiten en/of maak je interesse kenbaar in de nieuwe tools voor hulpverleners: Ons Bestaan Op Een Bordje (rond ingrijpende gebeurtenissen) en Weg Van Elkaar (rond scheiding)!

captcha 

Alle Sterren Van De Hemel - spelen - stand (26-2-2019)

102 8631 StandHet lijkt al een tijdje stil rond Alle Sterren Van De Hemel. Tijd voor een berichtje! Vorige week stond ik op een stand op een congres van Context in België waar Robert Neimeyer spreker was. Er was veel interesse. Vaak krijg ik tijdens de lunch wat vragen over hoe ik het zou aanpakken met het spel in een bepaalde situatie. Ook krijg ik regelmatig mooie berichtjes terug in de wandelgangen, van collega therapeuten en hun ervaringen met het spel. Zo vertelde een collega hoeveel Alle Sterren Van De Hemel betekende voor een gezin waar een kind overleden was, het gezin liep helemaal vast. Pas toen zij Alle Sterren Van De Hemel in zette kwam er weer beweging in het gestagneerde rouwproces....
Vlak voor de krokusvakantie speelde ik Alle Sterren Van De Hemel samen met een collega met een groep jongeren die hun kameraad hadden verloren. Het blijft bijzonder om te zien hoe iedere jongere zo open deelt wat het verlies van hun vriend voor hem betekent. En vaak stopt het niet als het spel stopt. Ieder heeft zijn eigen vragen gekregen tijdens het spel, en na afloop zie ik vaak dat er wordt nagesproken hoe een ander dat ervaren heeft. Of gezinnen vertellen dat ze na afloop van de sessie nog heel lang bij de Mac hebben zitten doorpraten. :-)

Ik ben vooral dankbaar dat Alle Sterren Van De Hemel al zoveel steentjes heeft mogen bijdragen om levens die op zijn kop staan na het enorme pijnlijke verlies van een dierbare, langzaam weer op te bouwen.  

Uitvaartbeurs Deventer 16-04-2016

102 8631 StandZaterdag 16 april is de Uitvaartbeurs Deventer in de Lebuinuskerk (van 10.00-17.00 uur).
Daisy zal hier aanwezig zijn met een stand waar naast informatie ook (onder andere) Sterrenkaartjes en Zonnekaartjes ingekeken kunnen worden en verkrijgbaar zijn. 

Nieuwe workshops in 2016 (maart & mei)

workshop hawkwood

Daisy heeft weer diverse workshops in de planning staan. Ze werkt met kleine groepen dus de ruimte is beperkt. Mocht je interesse hebben wacht dan niet te lang met inschrijven. Zie voor meer informatie het item: agenda.

Actie therapeutenverwijslijst! (21-9-2015)

Op de therapeutenverwijslijst staan therapeuten die thuis zijn in het werken met Alle Sterren Van De Hemel en dit aanbieden vanuit hun praktijk. Gebruik je Alle Sterren Van De Hemel en schrijf je je nu in voor de therapeutenverwijslijst, dan betaal je voor volgend jaar en krijg je de rest van 2015 gratis. Zie voor meer informatie de Therapeutenverwijslijst. Je vindt deze onder het kopje Alle Sterren Van De Hemel.

Levering bestellingen ivm vakantie (31-8-2015)

DSCF7159 Sterrenkaartjes kleinIn de week van 7 september zullen er géén producten verzonden worden dit in verband met vakantie (ook onze vaste vervanger is dan afwezig). In de week van 14 september is er beperkt iemand aanwezig en doen wij ons uiterste best om de geplaatste (en betaalde) bestellingen te leveren.
Vanaf 21 september worden bestellingen weer binnen een week na ontvangst van de betaling geleverd.  

Sterrenkaartjes in Flow (22 juli 2015)

DSCF7159 Sterrenkaartjes kleinDeze maand staat er in Flow (nr 5-2015 pagina 66) een mooi artikel over rouw van Catelijne Elzes, "Rouwen, hoe doe je dat?". Flow vroeg ons om de Sterrenkaartjes te mogen gebruiken en er een aantal als herinneringskaartjes bij hun blad te voegen. Natuurlijk! Als er hierdoor meer mensen spontaan fijne en dierbare herinneringen mogen ophalen én bijzondere gesprekjes met hun naasten kunnen hebben, daar gaan we voor!
Wil je meer weten over onze Sterrenkaartjes of Zonnekaartjes - voor als iemand ernstig ziek is - lees dan verder onder kaartensets. 

Afwezigheid (juni 2015)

Door omstandigheden is Daisy momenteel tijdelijk afwezig. Bestellingen en email over onze producten worden waargenomen in in orde gemaakt door een vervanger die een paar dagen per week voor ons werkzaam is. Ons streven is om een bestelling binnen een week bij u af te leveren. Omdat er momenteel niet dagelijks gewerkt wordt kan het voorkomen dat dit iets langer duurt. Wij vragen uw begrip hiervoor.

Zwangerschapsverlof en vervanging (25 augustus 2014)

Daisy is van 26 augustus tot en met 31 december 2014 met zwangerschapsverlof.

Bestellingen en email over onze producten worden waargenomen en in orde gemaakt door een vervanger die een paar dagdelen per week voor ons werkzaam is.

Lopende therapieën zijn afgerond en vanaf januari kunnen mensen weer bij Daisy terecht.

Alle Sterren Van De Hemel weer verkrijgbaar! (25 augustus 2014)

Alle Sterren Van De Hemel weer verkrijgbaar! (25 augustus 2014)NL_editie_ENG_speldoos

De laatste maanden hebben volop in het teken gestaan van een nieuwe lichting Nederlandse Alle Sterren Van De Hemel exemplaren. Omdat een volledige herdruk kostentechnisch onhaalbaar was, hebben we gekozen voor een alternatief namelijk een aantal Engelstalige exemplaren ombouwen tot Nederlandse tools. 

Alle Sterren Van De Hemel heeft een ander jasje, de speldoos is namelijk in het Engels, en is verder compleet in het Nederlands uitgevoerd. Kortom: dezelfde vertrouwde inhoud. De vertaling van de doos zit er bij in.

Bestellen kan vanaf nu weer gewoon via de (therapeuten) webwinkel.

Sterrenkaartjes, derde druk (25 augustus 2014)

 SterrenkaartjesSterrenkaartjes, speciaal voor nabestaanden om zelf binnen het gezin te gebruiken, zijn zo gewild dat een derde druk inmiddels een feit is. 

Meer informatie over Sterrenkaartjes kun je vinden onder Kaartensets.

Bestellen kan in de online webwinkel.

Workshops (25 augustus 2014)

Workshop

Daisy's workshops, waaronder de 'Introductie Workshop' en de 'Creatieve en Verdiepende Workshop' zullen in 2015 weer gaan plaaatsvinden. Daisy zal deze begin volgend jaar weer gaan inplannen en ze zullen medio april/mei weer gegeven worden.

Heb je interesse, geef dit dan door en/of houd de nieuwsbrief in 2015 in de gaten! Bij voldoende interesse kan wellicht al sneller een workshop plaatsvinden..

Alle Sterren Van De Hemel bijna op... wat nu? Lees verder! (april 2014)

Onze Nederlandse voorraad van Alle Sterren Van De Hemel is bijna op. Nieuwe spellen drukken is zeer kostbaar en financiëel pas mogelijk als de Engelse voorraad is uitverkocht.... en daar staat de opslag nog vol mee.

Zeer waarschijnlijk gaat het lukken om een aantal Engelstalige spellen om te laten bouwen tot geheel Nederlandse exemplaren, dankzij kaartjes die bij de vorige druk over waren... Dat betekent: als je nu misgrijpt: geduld hebben én dat er later dit jaar nog een nieuwe lichting komt! 
De prijs van Alle Sterren Van De Hemel zal zeer waarschijnlijk hetzelfde blijven (het wordt in ieder geval niet minder).

Verbouwen, in april laatste workshops dit jaar (maart 2014)

Wij zijn (ik ben) in blijde verwachting van ons tweede kindje! Voor de praktijk betekent dat een verbouwing en interne verhuizing naar de zolder (met dakterras)! En voor de workshops dat zeer waarschijnlijk in april van dit jaar de laatste workshops gaan plaatsvinden. Omstreeks eind augustus ga ik met zwangerschapsverlof.

Lancering Sterrenpost en Zonnepost (8-10-2013)

We hebben twee nieuwe producten: Sterrenpost en Zonnepost!

Mocht je denken, die waren er toch al? Twee weken na de verzending van onze juni-nieuwsbrief bleek dat deze bij het merendeel van de mensen niet was aangekomen. Omdat de zomervakantie naderde hebben wij besloten de lancering uit te stellen en pas in het najaar bekendheid te geven aan deze nieuwe producten, nu dus.