Daisyluiten.nl maakt gebruik van cookies. De cookies zijn onder meer nodig voor een goede werking van het bestelproces in de webwinkel.

In onze webwinkel

Therapeuten verwijslijst

Spelen J HWil je graag Alle Sterren Van
De Hemel spelen bij
een therapeut in de buurt? Zie de therapeuten verwijslijst.

Login voor therapeuten

Wijzig hier je gegevens

Nieuwsbrief/interesse nieuwe tool

Meld je aan voor de nieuwsbrief van
Daisy Luiten en/of maak je interesse kenbaar in de nieuwe tools voor hulpverleners: Ons Bestaan Op Een Bordje (rond ingrijpende gebeurtenissen) en Weg Van Elkaar (rond scheiding)!

captcha 

Join us!

Beste collega therapeut of rouwbegeleider,

Welkom bij het therapeuten overzicht!

Het doel van dit overzicht is dat nabestaanden die geïnteresseerd zijn om Alle Sterren Van De Hemel te spelen, of die op een andere manier hulp nodig hebben, jou weten te vinden.

De bijdrage voor vermelding op deze lijst is verlaagd! Voor 1 kalenderjaar (tot 31 december van dit jaar) betaal je nu €29,95(incl. BTW) i.p.v. €39,95, voor 2 kalenderjaren (tot 31 december volgend jaar) betaal je €44,95 (incl. BTW).

Je krijgt bericht wanneer je inschrijving verloopt, waarna je kunt beslissen of je wilt verlengen.

Na het invullen van je gegevens ontvang je een email met een betalingsinstructie. Betalingen kunnen o.a. met iDEAL of per bankoverschrijving worden gedaan. Na ontvangst van je betaling worden je gegevens zo spoedig mogelijk zichtbaar op de website en wordt de factuur per email toegestuurd.

Let op! Je kunt één naam en adres per account invoeren. Werk je op meerdere adressen (of met meerdere personen op één adres), dan kun je voor een gereduceerd tarief een tweede (of volgende) vermelding in de verwijslijst krijgen. Je maakt dan per adres een account aan. Bestel hiervoor in de webwinkel het juiste aantal 'vermeldingen in de verwijslijst'. Bekijk hier het tarief per vermelding door het aantal aan te passen.

Required field | Field visible on your profile | Field not visible on profile
Required field | Field visible on your profile | Field not visible on profile
Na verzending van dit formulier, ontvang je een e-mail met instructies voor de betaling. Na ontvangst van de betaling en nadat wij je registratie hebben goedgekeurd, komt je profiel on-line te staan.