Daisyluiten.nl maakt gebruik van cookies. De cookies zijn onder meer nodig voor een goede werking van het bestelproces in de webwinkel.

In onze webwinkel

Therapeuten verwijslijst

Spelen J HWil je graag Alle Sterren Van
De Hemel spelen bij
een therapeut in de buurt? Zie de therapeuten verwijslijst.

Nieuwsbrief/interesse nieuwe tool

Meld je aan voor de nieuwsbrief van
Daisy Luiten en/of maak je interesse kenbaar in de nieuwe tools voor hulpverleners: Ons Bestaan Op Een Bordje (rond ingrijpende gebeurtenissen) en Weg Van Elkaar (rond scheiding)!

captcha 

Praktijk Nieuws

Daisy's nieuwe praktijk

praktijk IMG 0482 kleinDe nieuwe praktijk aan huis is klaar! Daisy beschikt over een heerlijke nieuwe werkplek op de tweede verdieping, met gebruik van het dakterras! Ze geeft hier workshops, speelt Alle Sterren Van De Hemel met kleine groepen en ontvangt er haar cliënten.

Lees verder

Nieuwe tool rond scheiding (2-11-2016)

Vormgeving WVE kleinVol inspiratie werkt Daisy aan een nieuwe tool, voor echtscheiding dit keer! Daisy zit nog middenin de ontwikkeling en ook gaat het nog getest worden, toch wilde ze dit alvast met jullie delen.

Daisy houd je op de hoogte via deze website of als je die ontvangt: de nieuwsbrief. Mocht je bang zijn dat je iets mist, mag je natuurlijk je interesse voor deze tool doorgeven. Je kunt je inschrijven links onder het kopje nieuwsbrief en/of interesse nieuwe tool en dan wordt je door Daisy op de hoogte gehouden. 

Lotgenotenbijeenkomst voor jongvolwassenen

Onlangs ontving Daisy een email van een jongeman van 26 die een ouder heeft verloren, hij zou graag ervaringen en gevoelens uitwisselen met mensen die hetzelfde hebben meegemaakt. Naar aanleiding van zijn email, en het ontbreken van een bestaande groep, heeft Daisy besloten om een bijeenkomst te organiseren in Deventer. Onder 'groepen' lees je meer hierover!

Alle Sterren Van De Hemel in een kleine groep

Spel route traanVanuit haar praktijk in Deventer biedt Daisy (jong)volwassenen de ruimte om middels het door haar ontwikkelde bordspel Alle Sterren Van De Hemel, met elkaar te delen over het overlijden van een dierbare. Daisy werkt in kleine groepjes van maximaal 4 personen.

Door nabestaanden wordten de bijeenkomsten ervaren als: zeer bijzonder; verbindend; mezelf mogen zijn; herkenning en erkenning vinden; inspirerend; inzicht krijgen in mijn eigen proces; waardevol.

Lees hier verder

Van Leidschendam naar Deventer (2011)

G_WEBNa bijna 10 jaar in haar praktijk in Leidschendam en het Westland te hebben gewerkt is Daisy (voor de liefde) naar Deventer verhuisd. Enthousiast is ze hier haar praktijk weer gestart.  

De stap naar Deventer betekende ook het afbouwen van mijn praktijk in Leidschendam. Voor mensen uit het Westen neem gerust contact op, ik heb een lijstje met fijne collega's die u graag verder helpen.