Daisyluiten.nl maakt gebruik van cookies. De cookies zijn onder meer nodig voor een goede werking van het bestelproces in de webwinkel.

In onze webwinkel

Therapeuten verwijslijst

Spelen J HWil je graag Alle Sterren Van
De Hemel spelen bij
een therapeut in de buurt? Zie de therapeuten verwijslijst.

Nieuwsbrief/interesse nieuwe tool

Meld je aan voor de nieuwsbrief van
Daisy Luiten en/of maak je interesse kenbaar in de nieuwe tools voor hulpverleners: Ons Bestaan Op Een Bordje (rond ingrijpende gebeurtenissen) en Weg Van Elkaar (rond scheiding)!

captcha 

Nieuwe tools: Ons Bestaan Op Een Bordje en Weg Van Elkaar

F1623 Totaal 03c VrijstaandOns Bestaan Op Een Bordje
Ons Bestaan Op Een Bordje is een therapeutisch levensspel bij begeleiding van kinderen, jongeren en volwassenen die iets schokkends of ingrijpends meemaken of hebben meegemaakt in hun leven.

Ons Bestaan Op Een Bordje is de basisspelset, bij deze basisset worden diverse themasets ontwikkeld waarmee bepaalde onderwerpen (o.a. door specifieke vragen) nog meer uitgediept worden. 

Themasets Weg Van Elkaar en Ondersteboven
Weg Van Elkaar - themaset scheiding, is speciaal ontwikkeld voor therapeuten die werken met kinderen, jongeren, hun ouders en/of volwassenen zonder kinderen in een scheidingssituatie.
Ondersteboven - themaset ingrijpende gebeurtenissen, is speciaal ontwikkeld voor therapeuten die werken met kinderen, jongeren en volwassenen die een ingrijpende gebeurtenis meemaken of mee hebben gemaakt in hun leven.

Lees alle informatie over deze nieuwe tools onder * NIEUWE TOOLS * in het menu bovenaan!

Daisy's nieuwe tools: Ons Bestaan Op Een Bordje en Weg Van Elkaar (25-10-2017)

F1623 detail 03In navolging van de succesvolle en bekroonde tool Alle Sterren Van De Hemel heeft Daisy nu Ons Bestaan Op Een Bordje en Weg Van Elkaar ontwikkeld:

Ons Bestaan Op Een Bordje voor schokkende of ingrijpende gebeurtenissen
Weg Van Elkaar speciaal voor echtscheiding.

Deze tools worden momenteel getest. Het doel is om ze z.s.m. op de markt te brengen. Zodra het mogelijk is om (met korting!) voorbestellingen te plaatsen zal dit vermeld worden op deze website en zullen mensen die zich voor de nieuwsbrief hebben ingeschreven bericht ontvangen.

Lees verder

Reacties uit de praktijk

F1623 detail praatstokLeoniek van der Maarel (psycholoog, orthopedagoog en hypnotherapeut):
“Je hebt echt aan alles gedacht! Wat een mooi en goed uitgedachte tool!”

Eline (11 jaar):
“Dit spel (Weg Van Elkaar) maakt het veel makkelijker om te praten over de scheiding, want je doet iets leuks, je speelt een spel!”

Wanda (40 jaar):
“Ons Bestaan Op Een Bordje spelen vond ik een hele intense en mooie ervaring. Je kijkt op een hele respectvolle manier naar de gebeurtenis en staat stil bij wat er is gebeurd. Je gaat een laagje dieper om dingen te vertellen. Je praat over dingen waar je in een normaal gesprek niet over praat. Dat vond ik heel fijn.”

Tineke van Asseldonk (rouwtherapeut):
“Wat mooi dat je het zo breed hebt gemaakt, dit kan ik op zoveel verschillende vlakken gebruiken met cliënten!”