Daisyluiten.nl maakt gebruik van cookies. De cookies zijn onder meer nodig voor een goede werking van het bestelproces in de webwinkel.

In onze webwinkel

Therapeuten verwijslijst

Spelen J HWil je graag Alle Sterren Van
De Hemel spelen bij
een therapeut in de buurt? Zie de therapeuten verwijslijst.

Nieuwsbrief/interesse nieuwe tool

Meld je aan voor de nieuwsbrief van
Daisy Luiten en/of maak je interesse kenbaar in eventuele nieuwe themasets bij Ons Bestaan Op Een Bordje

captcha 

Laatste nieuws

Nieuwe tool Ons Bestaan Op Een Bordje verkrijgbaar vanaf eind november 2021!
Wij zijn erg verheugd dat na jaren van ontwikkelen, testen, puntjes op de i zetten onze nieuwe tool Ons Bestaan Op Een Bordje in november geleverd wordt!

Daisy Luiten is er sinds 2015 nagenoeg full-time mee bezig geweest om deze tool te ontwikkelen, met hulp van vele ervaringsdeskundigen en/of therapeuten die feedback hebben gegeven en/of de tool hebben getest. Veel dank aan iedereen die zich hiervoor heeft ingezet!

De laatste 1,5-2 jaar zette Daisy zich in om deze tool daadwerkelijk in productie te krijgen. Met grote dank aan de vele enthousiaste therapeuten die een bestelling in de voorverkoop plaatsten, dankzij hen is de productie mede gerealiseerd!
OBOEB WVE LR RGB met logo V2


Veel op je bordje? Speel Ons Bestaan Op Een Bordje!
Ons Bestaan Op Een Bordje is een tool voor therapeuten die werken met cliënten die een ingrijpende ervaring hebben meegemaakt in hun leven. Deze tool, in de vorm van een bordspel maakt het gemakkelijker om te delen over gevoelens, gedachten en zorgen.

Ons Bestaan Op Een Bordje is de overkoepelende naam, en de speldoos met alle attributen. Bij deze basisset zijn naar keuze diverse themasets verkrijgbaar waarmee bepaalde onderwerpen (o.a. door specifieke vragen) nog meer uitgediept worden. 
OBOEB Spelen volwassene klein

Themasets bij Ons Bestaan Op Een Bordje 
- Weg Van Elkaar - themaset scheiding, is speciaal ontwikkeld voor therapeuten die werken met kinderen, jongeren, hun ouders en/of volwassenen zonder kinderen in een scheidingssituatie.
- Ondersteboven - themaset ingrijpende gebeurtenissen, is speciaal ontwikkeld voor therapeuten die werken met kinderen, jongeren en volwassenen die een ingrijpende gebeurtenis meemaken of mee hebben gemaakt in hun leven.
- Alle Sterren Van De Hemel - themaset overlijden van een dierbare, is speciaal ontwikkeld voor therapeuten die werken met nabestaanden, van jong tot oud.

Lees alle informatie over deze nieuwe tools onder * THERAPEUTISCHE TOOLS * in het menu bovenaan!