Daisyluiten.nl maakt gebruik van cookies. De cookies zijn onder meer nodig voor een goede werking van het bestelproces in de webwinkel.

In onze webwinkel

Therapeuten verwijslijst

Spelen J HWil je graag Alle Sterren Van
De Hemel spelen bij
een therapeut in de buurt? Zie de therapeuten verwijslijst.

Nieuwsbrief/interesse nieuwe tool

Meld je aan voor de nieuwsbrief van
Daisy Luiten en/of maak je interesse kenbaar in de nieuwe tools voor hulpverleners: Ons Bestaan Op Een Bordje (rond ingrijpende gebeurtenissen) en Weg Van Elkaar (rond scheiding)!

captcha 

Nieuwe tools: Ons Bestaan Op Een Bordje en Weg Van Elkaar

F1623 Totaal 03c VrijstaandOns Bestaan Op Een Bordje
Ons Bestaan Op Een Bordje is een therapeutisch levensspel bij begeleiding van kinderen, jongeren en volwassenen die iets schokkends of ingrijpends meemaken of hebben meegemaakt in hun leven.

Weg Van Elkaar
Weg Van Elkaar is speciaal ontwikkeld voor therapeuten die werken met kinderen, jongeren, hun ouders en/of volwassenen zonder kinderen in een scheidingssituatie.

Basisspelset en aanvullingsset
Ons Bestaan Op Een Bordje is de basisspelset, bij deze basisset worden diverse aanvullingssets ontwikkeld waarmee bepaalde onderwerpen (o.a. door specifieke vragen) nog meer uitgediept worden. Weg Van Elkaar is de aanvullingsset voor scheidingssituaties. Hiermee kunt u het thema echtscheiding grondig en zorgvuldig binnen de therapie behandelen. Er komt ook een aanvullingsset voor het thema verlies van gezondheid.

Lees alle informatie over deze nieuwe tools onder * NIEUWE TOOLS * in het menu bovenaan!

Daisy's nieuwe tools: Ons Bestaan Op Een Bordje en Weg Van Elkaar (25-10-2017)

F1623 detail 03In navolging van de succesvolle en bekroonde tool Alle Sterren Van De Hemel heeft Daisy nu Ons Bestaan Op Een Bordje en Weg Van Elkaar ontwikkeld:

Ons Bestaan Op Een Bordje voor schokkende of ingrijpende gebeurtenissen
Weg Van Elkaar speciaal voor echtscheiding.

Deze tools worden momenteel getest. Het doel is om ze z.s.m. op de markt te brengen. Zodra het mogelijk is om (met korting!) voorbestellingen te plaatsen zal dit vermeld worden op deze website en zullen mensen die zich voor de nieuwsbrief hebben ingeschreven bericht ontvangen.

Lees verder

Testen, productie realiseren, bestellen, donaties

F1623 detail 01aWaarom deze tools?
Sinds Daisy Luiten Alle Sterren Van De Hemel op de markt bracht (1e druk 2003) krijgt ze van collega therapeuten veelvuldig complimenten én de vraag om ook voor andere thema’s tools te ontwikkelen. Opvallend vaak wordt om een scheidingstool gevraagd. Daisy heeft besloten een basislevensspel te ontwikkelen wat breed inzetbaar is met daarbij voor diverse thema’s aanvullingssets zodat ook onderwerpen als scheiding zorgvuldig behandeld kunnen worden.

Daisy’s missie is om mensen te helpen de draad van hun leven weer op te pakken na een ingrijpende gebeurtenis. Dit doet ze onder andere door het ontwikkelen van tools die een grote ondersteuning blijken te zijn in de therapeutische praktijk.

De productie realiseren
Het is zonder (voor)financiering niet mogelijk deze tool op de markt te brengen. We willen dit realiseren samen met de vele therapeuten* en hulpverleners*, die soms al jaren met smart wachten op deze tools. Door op voorhand bestellingen van hulpverleners aan te nemen én middels crowdfunding (omdat verschillende mensen* hebben aangegeven dit plan te willen steunen) is het doel om in 2018 de benodigde financiële middelen bij elkaar te krijgen en dit project te realiseren.

*=VIP’s (Very Important Persons) in dit proces :-)

Wanneer verkrijgbaar?
Op dit moment worden Ons Bestaan Op Een Bordje en Weg Van Elkaar in de praktijk getest. Zodra de testresultaten bekend zijn wordt bekeken of er aanpassingen nodig zijn en worden de puntjes op de i gezet. Dan is het ontwerp klaar en kan het in productie worden genomen. Zodra de financiering rond is zal de productie starten. Op de website en in de nieuwsbrief leest u het laatste nieuws.

Op de hoogte blijven 
Schrijf je links op de site in (kopje Nieuwsbrief/nieuwe tools) om het laatste nieuws te ontvangen.

Bestellen
Binnenkort is het mogelijk om op voorinschrijving (en met korting) Ons Bestaan Op Een Bordje en/of Weg Van Elkaar te bestellen via de webwinkel. Schrijf je links op de site in (kopje Nieuwsbrief/nieuwe tools) om op de hoogte te blijven en het laatste nieuws hierover te ontvangen.

Crowdfunding
Draag je dit initiatief een warm hart toe en wil je meedoen om het project z.s.m. te realiseren (bijvoorbeeld met een donatie of door ons nieuws te verspreiden). Neem contact op of schrijf je in om het laatste nieuws te ontvangen zodra onze website hierop ingericht is.

Reacties uit de praktijk

F1623 detail praatstokLeoniek van der Maarel (psycholoog, orthopedagoog en hypnotherapeut):
“Je hebt echt aan alles gedacht! Wat een mooi en goed uitgedachte tool!”

Eline (11 jaar):
“Dit spel (Weg Van Elkaar) maakt het veel makkelijker om te praten over de scheiding, want je doet iets leuks, je speelt een spel!”

Wanda (40 jaar):
“Ons Bestaan Op Een Bordje spelen vond ik een hele intense en mooie ervaring. Je kijkt op een hele respectvolle manier naar de gebeurtenis en staat stil bij wat er is gebeurd. Je gaat een laagje dieper om dingen te vertellen. Je praat over dingen waar je in een normaal gesprek niet over praat. Dat vond ik heel fijn.”

Tineke van Asseldonk (rouwtherapeut):
“Wat mooi dat je het zo breed hebt gemaakt, dit kan ik op zoveel verschillende vlakken gebruiken met cliënten!”