Daisyluiten.nl maakt gebruik van cookies. De cookies zijn onder meer nodig voor een goede werking van het bestelproces in de webwinkel.

In onze webwinkel

Therapeuten verwijslijst

Spelen J HWil je graag Alle Sterren Van
De Hemel spelen bij
een therapeut in de buurt? Zie de therapeuten verwijslijst.

Nieuwsbrief/interesse nieuwe tool

Meld je aan voor de nieuwsbrief van
Daisy Luiten en/of maak je interesse kenbaar in de nieuwe tools voor hulpverleners: Ons Bestaan Op Een Bordje (rond ingrijpende gebeurtenissen) en Weg Van Elkaar (rond scheiding)!

captcha 

Nieuwe tools: Ons Bestaan Op Een Bordje en Weg Van Elkaar

F1623 Totaal 03c VrijstaandOns Bestaan Op Een Bordje
Ons Bestaan Op Een Bordje is een therapeutisch levensspel bij begeleiding van kinderen, jongeren en volwassenen die iets schokkends of ingrijpends meemaken of hebben meegemaakt in hun leven.

Ons Bestaan Op Een Bordje is de basisspelset, bij deze basisset worden diverse themasets ontwikkeld waarmee bepaalde onderwerpen (o.a. door specifieke vragen) nog meer uitgediept worden. 

Themasets Weg Van Elkaar en Ondersteboven
Weg Van Elkaar - themaset scheiding, is speciaal ontwikkeld voor therapeuten die werken met kinderen, jongeren, hun ouders en/of volwassenen zonder kinderen in een scheidingssituatie.
Ondersteboven - themaset ingrijpende gebeurtenissen, is speciaal ontwikkeld voor therapeuten die werken met kinderen, jongeren en volwassenen die een ingrijpende gebeurtenis meemaken of mee hebben gemaakt in hun leven.

Lees alle informatie over deze nieuwe tools onder * NIEUWE TOOLS * in het menu bovenaan!