Daisyluiten.nl maakt gebruik van cookies. De cookies zijn onder meer nodig voor een goede werking van het bestelproces in de webwinkel.

In onze webwinkel

Therapeuten verwijslijst

Spelen J HWil je graag Alle Sterren Van
De Hemel spelen bij
een therapeut in de buurt? Zie de therapeuten verwijslijst.

Nieuwsbrief/interesse nieuwe tool

Meld je aan voor de nieuwsbrief van
Daisy Luiten en/of maak je interesse kenbaar in de nieuwe tools voor hulpverleners: Ons Bestaan Op Een Bordje (rond ingrijpende gebeurtenissen) en Weg Van Elkaar (rond scheiding)!

captcha 

Reacties uit de praktijk

F1623 detail praatstokLeoniek van der Maarel (psycholoog, orthopedagoog en hypnotherapeut):
“Je hebt echt aan alles gedacht! Wat een mooi en goed uitgedachte tool!”

Eline (11 jaar):
“Dit spel (Weg Van Elkaar) maakt het veel makkelijker om te praten over de scheiding, want je doet iets leuks, je speelt een spel!”

Wanda (40 jaar):
“Ons Bestaan Op Een Bordje spelen vond ik een hele intense en mooie ervaring. Je kijkt op een hele respectvolle manier naar de gebeurtenis en staat stil bij wat er is gebeurd. Je gaat een laagje dieper om dingen te vertellen. Je praat over dingen waar je in een normaal gesprek niet over praat. Dat vond ik heel fijn.”

Tineke van Asseldonk (rouwtherapeut):
“Wat mooi dat je het zo breed hebt gemaakt, dit kan ik op zoveel verschillende vlakken gebruiken met cliënten!”

Met een lach en een traan - ervaring van een cliënt

Talitha heeft de praatstok: 
Met een lach en een traan (Talitha speelde Weg Van Elkaar tijdens de ontwikkeling van deze tool)

F1623 detail 06"Weg Van Elkaar hebben wij al een aantal jaar geleden gespeeld. In die tijd was ik nog een kind, inmiddels ben ik volwassen. Als kind is een scheiding een heftige gebeurtenis in je leven en helemaal als dat een vechtscheiding blijkt te worden. Weg Van Elkaar heb ik samen met mijn moeder en zus met een lach en een traan gespeeld. Het heeft ons een hoop opgeleverd om het hele proces te verwerken. Samen met z’n drieën beantwoord je vragen over de scheiding, je gevoelens, hoe je het ervaart en nog veel meer pittige vragen die vooral niet standaard zijn. Daardoor kwamen wij nog dichter tot elkaar en verder in ons verwerkingsproces. Je weet wat er in elkaars koppie omgaat en vooral dat je niets op moet kroppen. Uit je gevoel en praat met elkaar. Alleen kom je nooit uit een diep dal! Het spel vind ik iets heel erg moois wat ik kinderen en ouder(s) die in een scheiding zitten of het hebben meegemaakt zeker aanraad om te spelen. Je komt dichter tot elkaar en gaat dingen een plekje geven, hoe moeilijk de situatie (soms) ook is.

Lieve Daisy, nogmaals dank voor al je hulp en de ervaring met het spel! Ga vooral door met het super werk wat je doet!"