Daisyluiten.nl maakt gebruik van cookies. De cookies zijn onder meer nodig voor een goede werking van het bestelproces in de webwinkel.

In onze webwinkel

Therapeuten verwijslijst

Spelen J HWil je graag Alle Sterren Van
De Hemel spelen bij
een therapeut in de buurt? Zie de therapeuten verwijslijst.

Nieuwsbrief/interesse nieuwe tool

Meld je aan voor de nieuwsbrief van
Daisy Luiten en/of maak je interesse kenbaar in eventuele nieuwe themasets bij Ons Bestaan Op Een Bordje

captcha 

Ons Bestaan Op Een Bordje

F1623 OBOEB 03b VrijstaandOns Bestaan Op Een Bordje
Ons bestaan Op Een Bordje is een therapeutisch levensspel bij begeleiding van kinderen, jongeren en volwassenen. Deze tool maakt het gemakkelijker om te communiceren over gebeurtenissen die cliënten op hun bordje hebben gekregen.

Ons Bestaan Op Een Bordje is de overkoepelende naam, er zijn diverse themasets beschikbaar. Tegelijkertijd omvat Ons Bestaan Op Een Bordje de speldoos met alle spelattributen.

Themasets
Naar keuze zijn verschillende themasets verkrijgbaar zoals:

Weg Van Elkaar na scheiding
Ondersteboven rond schokkende en ingrijpende gebeurtenissen
Alle Sterren Van De Hemel  na overlijden (deze is dus niet meer alleen als originele tool verkrijgbaar maar ook als themaset bij Ons Bestaan Op Een Bordje)

Dit willen we in de toekomst uitbreiden met:
Uit Alle Macht Weer In Je Kracht
bij verlies van gezondheid (nog in ontwikkeling)

Met behulp van een themaset kan een onderwerp zorgvuldig uitgediept worden en kunt u het betreffende thema uitvoerig binnen de therapie behandelen.

Voor meer informatie en extra's zoals filmpjes van therapeuten die het gebruikt hebben: er is een speciale website voor deze tool: www.onsbestaanopeenbordje.com
Als je je inschrijft ontvang je een gratis gids met o.a. info en casussen van twee therapeuten, bovendien kun je reacties van therapeuten die het gebruikt hebben bekijken.
Je ontvangt een paar mailtjes van Daisy (de ontwikkelaar) met video's, zo zie je onder andere hoe zij Ons Bestaan Op Een Bordje gebruikt in haar praktijk (2 sessies met verschillende mensen).