Daisyluiten.nl maakt gebruik van cookies. De cookies zijn onder meer nodig voor een goede werking van het bestelproces in de webwinkel.

In onze webwinkel

Therapeuten verwijslijst

Spelen J HWil je graag Alle Sterren Van
De Hemel spelen bij
een therapeut in de buurt? Zie de therapeuten verwijslijst.

Nieuwsbrief/interesse nieuwe tool

Meld je aan voor de nieuwsbrief van
Daisy Luiten en/of maak je interesse kenbaar in eventuele nieuwe themasets bij Ons Bestaan Op Een Bordje

captcha 

Alle Sterren Van De Hemel in een kleine groep

Spel route traanVanuit haar praktijk in Deventer biedt Daisy (jong)volwassenen de ruimte om middels het door haar ontwikkelde bordspel Alle Sterren Van De Hemel, met elkaar te delen over het overlijden van een dierbare. Daisy werkt in kleine groepjes van maximaal 4 personen.

Door nabestaanden wordten de bijeenkomsten ervaren als: zeer bijzonder; verbindend; mezelf mogen zijn; herkenning en erkenning vinden; inspirerend; inzicht krijgen in mijn eigen proces; waardevol.

Lees hier verder

Daisy's nieuwe praktijk

praktijk IMG 0482 kleinDe nieuwe praktijk aan huis is klaar! Daisy beschikt over een heerlijke nieuwe werkplek op de tweede verdieping, met gebruik van het dakterras! Ze geeft hier workshops, speelt Alle Sterren Van De Hemel met kleine groepen en ontvangt er haar cliënten.

Lees verder

Lotgenotenbijeenkomst voor jongvolwassenen

Onlangs ontving Daisy een email van een jongeman van 26 die een ouder heeft verloren, hij zou graag ervaringen en gevoelens uitwisselen met mensen die hetzelfde hebben meegemaakt. Naar aanleiding van zijn email, en het ontbreken van een bestaande groep, heeft Daisy besloten om een bijeenkomst te organiseren in Deventer. Onder 'groepen' lees je meer hierover!

Van Leidschendam naar Deventer (2011)

G_WEBNa bijna 10 jaar in haar praktijk in Leidschendam en het Westland te hebben gewerkt is Daisy (voor de liefde) naar Deventer verhuisd. Enthousiast is ze hier haar praktijk weer gestart.  

De stap naar Deventer betekende ook het afbouwen van mijn praktijk in Leidschendam. Voor mensen uit het Westen neem gerust contact op, ik heb een lijstje met fijne collega's die u graag verder helpen.

Een nieuwe start met mijn praktijk in Deventer (2011)

Praktijk_werkhoekIn Deventer ben ik mijn praktijk en mijn netwerk weer aan het opbouwen. Ben je een collega, hulpverlener of op een andere manier beroepsmatig geïnteresseerd en wil je graag kennis maken? Leuk, laat van je horen! 

En voor mensen die hulp zoeken: neem rustig een kijkje op deze website en als u vragen heeft of een afspraak wilt maken: aarzel niet om contact op te nemen.  

Groepen voor volwassenen/ouderen met Alle Sterren Van De Hemel

Spelen_55-plusZodra er voldoende aanmeldingen zijn start Daisy groepen voor volwassenen die een dierbare hebben verloren door overlijden. Bedoeld voor iedereen die met anderen ervaringen over zijn/haar verlies wil delen middels het spelen van Alle Sterren Van De Hemel. 
4 Bijeenkomsten van 2 uur, 1x per 2 weken. Ca. 4 deelnemers.