Daisyluiten.nl maakt gebruik van cookies. De cookies zijn onder meer nodig voor een goede werking van het bestelproces in de webwinkel.

In onze webwinkel

Therapeuten verwijslijst

Spelen J HWil je graag Alle Sterren Van
De Hemel spelen bij
een therapeut in de buurt? Zie de therapeuten verwijslijst.

Nieuwsbrief/interesse nieuwe tool

Meld je aan voor de nieuwsbrief van
Daisy Luiten en/of maak je interesse kenbaar in eventuele nieuwe themasets bij Ons Bestaan Op Een Bordje

captcha 

Groepen

Alle Sterren Van De Hemel in een kleine groep

Spel route traanVanuit haar praktijk in Deventer biedt Daisy (jong)volwassenen de ruimte om middels het door haar ontwikkelde bordspel Alle Sterren Van De Hemel, met elkaar te delen over het overlijden van een dierbare. Daisy werkt in kleine groepjes van maximaal 4 personen. 

Door nabestaanden wordten de bijeenkomsten ervaren als: zeer bijzonder; verbindend; mezelf mogen zijn; herkenning en erkenning vinden; inspirerend; inzicht krijgen in mijn eigen proces; waardevol.

Als je interesse hebt Alle Sterren Van De Hemel te spelen met andere nabestaanden neem dan contact op met Daisy.
Vooraf vindt een kennismakingsgesprek plaats.
Duur van de bijeenkomst: 2 uur.
De kosten bedragen €35. 
Maximaal aantal deelnemers: 4
Plaats: Daisy's praktijk, Willem Kesstraat 18, 7425 GK  Deventer
Na afloop bekijken we of er behoefte is aan een vervolg.

 Oproep aan jongvolwassenen die een ouder hebben verloren

Onlangs ontving ik, Daisy, een vraag van een jongeman (26), die ik graag onder jullie aandacht brengt
“In mijn zoektocht naar lotgenoten, bijeenkomsten of praatgroepen voor jong volwassenen, die een ouder zijn verloren, kom ik erachter dat er maar weinig is in deze regio. Ik zou graag mijn gevoelens en ervaringen uitwisselen met mensen die het zelfde hebben meegemaakt. Ik heb me al aangemeld bij enkele forums maar mis het persoonlijke contact.”

Bovenstaande vraag raakt mij en ik vind het belangrijk dat de mogelijkheid voor lotgenotencontact er is, of komt! Zowel vanuit persoonlijke ervaring, als ervaring in de praktijk weet ik hoeveel steun het kan geven om met lotgenoten te delen. Daarom organiseer ik graag een eerste avondbijeenkomst in Deventer (centrum). Als er voldoende animo én behoefte aan meer contact is, dan kunnen we vaker afspreken.

Bijeenkomst jongvolwassenen die een ouder hebben verloren
Wat kun je verwachten? Op deze eerste avond lijkt het me zinvol om kennis te maken, en een ieder zijn verhaal te laten doen.
Wie ben jij? Wat is er gebeurd? Het doel is dat jullie ervaringen en gevoelens kunnen uitwisselen.
Na afloop zullen we kort bespreken wat ieder ervan vond en of er een vervolg moet komen.
Ik zal de avond begeleiden, en afhankelijk van het aantal deelnemers zal ik een collega uitnodigen om hierbij aanwezig te zijn.

De kosten voor deze avond zijn afhankelijk van het aantal deelnemers, maximaal €25 euro per persoon.
De tijd is van ca. 20.00-22.00 uur
Wanneer: een doordeweekse avond, nader te bepalen (we streven ernaar om in april bijeen te komen)
De locatie: centrum Deventer (wordt pas vastgelegd zodra genoeg animo is).

Aanmelden / informatie
Voor aanmelding of informatie kun je contact met ons opnemen via telefoon of email:
Daisy Luiten:        0570-869113   email:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (website: www.daisyluiten.nl)

Opmerking
Heb jij interesse in deze groep, maar heb jij een andere dierbare (bijv. broer, zus, belangrijke grootouder) verloren waar je mee worstelt, neem even contact op want mogelijk kun je ook aan deze groep deelnemen. Hetzelfde geldt als je niet tot deze leeftijdsgroep behoort maar wel interesse hebt. Als ik meerdere reacties krijg kan ik misschien ook voor een andere leeftijdscategorie een bijeenkomst organiseren.

100_6632_groep

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Lotgenotengroepen - oproep
Daisy heeft in de afgelopen jaren, toen zij haar praktijk had in Leidschendam (omgeving Den Haag), diverse groepen voor nabestaanden gedraaid. Ook de groepen voor jongvolwassenen waren populair.
Echter, het kost soms veel moeite om een groep mensen bij elkaar te krijgen. Daarom een oproep om áls je interesse hebt, dit kenbaar te maken!

Zodra meerdere mensen in een bepaalde leeftijds- categorie zich aanmelden zal Daisy, samen met een collega haar best doen een groep te starten! Afhankelijk van de leeftijd, groepssamenstelling en de woonplaats van de aanmeldingen wordt een terugkerende (bijv. wekelijkse) bijeenkomst of een éénmalige dag of weekend georganiseerd.

Voor meer informatie of aanmelding: neem telefonisch contact op met Daisy of stuur een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..