Daisyluiten.nl maakt gebruik van cookies. De cookies zijn onder meer nodig voor een goede werking van het bestelproces in de webwinkel.

Terug naar: Webwinkel voor Hulpverleners en Therapeuten

Alle Sterren Van De Hemel - therapeutisch bordspel

PrintenE-mailadres
AANBIEDING: van €349 excl. 21% BTW nu €349,69 incl. 21% BTW (289 euro exclusief 21% BTW)

Alle Sterren Van De Hemel is een therapeutisch bordspel dat speciaal is ontwikkeld voor therapeuten en hulpverleners die werken met mensen die een dierbare hebben verloren door overlijden. Het doel is om de communicatie te bevorderen na het verlies.

INCLUSIEF: de aanvulling virusuitbraak-kaarten!
Wijzig prijsaanpasser
Korting
Verkoopprijs: € 349,69
Bedrag BTW€ 60,69
Verkoopprijs zonder BTW: € 289,00
Beschrijving

AANBIEDING: van €349 EXCLUSIEF BTW, nu €349,69 INCLUSIEF 21% BTW (289 exclusief 21% BTW)

Nieuw jasje
Alle Sterren Van De Hemel
Alle Sterren Van De Hemel is een therapeutisch tool in de vorm van een bordspel. Het is speciaal ontwikkeld voor therapeuten en hulpverleners die werken met mensen die een dierbare hebben verloren door overlijden. 

Let op! Kiest u Alle Sterren Van De Hemel óf Ons Bestaan Op Een Bordje?
Werkt u alleen met de doelgroep nabestaanden, dan is dit niet van toepassing. Werkt u ook met cliënten na scheiding of anderen ingrijpende gebeurtenissen lees dan verder:
Ons Bestaan Op Een Bordje de nieuwe tool van Daisy is verkrijgbaar vanaf eind november 2021 (onder voorbehoud). Deze nieuwe tool maakt ingrijpende ervaringen bespreekbaar zoals Alle Sterren Van De Hemel dat doet. Bij deze nieuwe tool zijn echter verschillende themasets verkrijgbaar om diverse onderwerpen bespreekbaar te maken:
- themaset Weg Van Elkaar - na scheiding
- themaset Ondersteboven - na ingrijpende gebeurtenissen
- themaset Alle Sterren Van De Hemel - na het overlijden van een dierbare.
Het bordspel wijkt af (groen ipv blauw en andere symbolen), verder is de inhoud hetzelfde. De originele (blauwe) tool Alle Sterren Van De Hemel kan echter NIET uitgebreid worden met themasets (o.a. vanwege de symbolen op het spelbord voor overlijden en begrafenis/crematie.


Doelgroep, van 6 tot 100 jaar
Alle Sterren Van De Hemel kan gebruikt worden met met kinderen, jongeren en volwassenen.
Om onderscheid te maken in de taal van kinderen en de taal van jongeren en volwassenen zijn de spelkaarten dubbelzijdig gedrukt. 
De ene zijde is bestemd voor 6-12 jarigen, de andere zijde is voor jongeren en volwassenen.

Begeleidingsvorm
Alle Sterren Van De Hemel kan aangeboden binnen zowel een individuele begeleiding, alsook tijdens een gezinsbegeleiding of in een lotgenotengroep.

Doel
Het doel is (op drempelverlagende wijze) contact te maken over het verlies. Binnen een gezin is het doel vooral de communicatie onderling te stimuleren. In een groep kan het therapeutische bordspel fungeren als middel om contact te maken en ervaringen uit te wisselen met lotgenoten.

Alle Sterren Van De Hemel - inhoud van de speldoosSpel_route_traan
Alle Sterren Van de Hemel wordt zeer compleet geleverd. In de luxe en stevige speldoos vind je:
- het spelbord,
- een stevige losse kaartendoos met meer dan 700 vragen- en opdrachtkaarten,
- twee boekjes: de handleiding en de achtergrondinformatie,
- een handgemaakte houten zonnetje en LED-theelichtje,
- een handgemaakte houten indianen praatstok,
- 8 plastic mapjes,
- 8 pionnen in de vorm van 'tranen' die symbolisch veranderen in 'pareltjes' als mensen hun verhalen met elkaar delen,
- een dobbelsteen,
- een zandloper,
- een cadeautje: een octaeder, een kleine aanvulling waarmee Alle Sterren Van De Hemel in vereenvoudigde vorm óf met een grotere groep gebruikt kan worden,
- NIEUW: de aanvulling virusuitbraak-kaarten, 36 vragenkaarten die ingezet kunnen worden bij overlijden tijdens de corona-pandemie (23 maart 2021.

Vragen? Neem contact op of volg een workshop
Daisy heeft Alle Sterren Van De Hemel ontwikkeld om er zoveel mogelijk nabestaanden mee te kunnen helpen, bovendien als u Alle Sterren Van De Hemel heeft aangeschaft is het wel zo fijn als u het direct effectief kunt inzetten.
Dus heb je vragen over het gebruik van Alle Sterren Van De Hemel, neem gerust contact met ons op!
De ervaring leert ook dat therapeuten die het 'lastig' of 'eng' vinden om direct zelf met Alle Sterren Van De Hemel aan de slag te gaan, zich na het volgen van onze workshop 'klaar' voelen om het aan te bieden in de praktijk.

Een ander jasje, dezelfde vertrouwde inhoud! (september 2014)
Alle Sterren Van De Hemel is enige tijd uitverkocht geweest. Omdat een volledige herdruk kostentechnisch onhaalbaar is, hebben we gekozen voor een alternatief, namelijk een aantal Engelstalige exemplaren ombouwen tot Nederlandstalige tools. Alle Sterren Van De Hemel heeft een ander jasje, de speldoos is namelijk in het Engels, en is verder compleet Nederlandstalig uitgevoerd, zodat we voorlopig weer aan de vraag naar Alle Sterren Van De Hemel kunnen voldoen. Zo kunnen er nog meer nabestaanden geholpen worden. Een Nederlandse vertaling van de doos vind je in de speldoos bijgesloten.